Bezoek onze

Conceptstore

Interesse in onze trouwringen? Bezoek vrijblijvend onze conceptstore te Izegem, wij staan steeds voor u klaar om de nieuwste collecties aan u te presenteren.

Uw zoektocht naar de perfecte trouwring duurt ongeveer anderhalf uur. We nemen graag voldoende tijd om samen met u de collecties te bekijken, maak daarom liefst vooraf een afspraak. Een bezoek aan onze showroom is steeds vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting, wij maken steeds vooraf een prijsofferte op het moment van uw bezoek.

Een online-aankoop is veilig en makkelijk, echter voor de aanschaf van uw droomtrouwring prefereren bijna al onze klanten graag persoonlijk contact bij de aankoop en dit raden wij ook aan, zo maakt u de beste keuze!

Bij Fede di Oro wordt u verwelkomd in een authentiek herenhuis van begin 19e eeuw in hartje Izegem. Een uitgelezen plek waar u persoonlijk en in een hartelijke sfeer door ons wordt ontvangen. In een charmant en romantische kader worden onze exclusieve trouwringen voor u gepresenteerd door mezelf.

Createur van Fede di Oro

Persoonlijke aflevering

bij u thuis

Na de aankoop worden de trouwringen persoonlijk afgeleverd bij jullie thuis door Valerie.

Onze medewerkster Valerie komt uw trouwringen persoonlijk aan huis afleveren indien u dit wenst, dit is een service voor klanten uit Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brabant.

Service

bij u in de buurt

Fede di Oro beschikt over een eigen afleveringsdienst waardoor wij persoonlijk uw trouwringen kostenloos aan huis brengen.  Samen met u bekijken wij de correcte gravure, de afwerking van de ringen en worden alle persoonlijke details van de ring gecheckt, dit is een persoonlijke service aangeboden door Fede di Oro en dit zonder enige meerprijs.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, we leveren onze trouwringen af in perfectie en met levenslange garantie!

Indien u hieronder uw postcode ingeeft, dan kunt u onze service bekijken over gans België.

In {{ city }} komt Valerie van Fede Di Oro langs om persoonlijk uw trouwringen af te leveren bij u thuis. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden komt Valerie hiervoor ook bij u langs.

Klanten uit {{ city }} kunnen hun ringen komen ophalen in de winkel te Izegem tijdens de openingsuren. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden kan u hiervoor ook langskomen.

He asked her to
marry him.
She said he was crazy.
She said yes.
We get married.